Få råd og hjælp

Lige meget om du er voksen donorbarn eller forældre til et donorbarn, kan du få råd og hjælp til både store og små spørgsmål.

Relaterede artikler og videoer

Donorbarn: Jeg skal fortælle mine 68 halvsøskende, at de måske er syge – Artikel 2018

Lea Lausen har intet behov for at møde sin donorfar, men hun føler sig forpligtet til at advare sine halvsøskende om, at de måske bærer på en dødelig sygdom fra deres fælles donorfar. Her besøger hun sædbanken Cryos, hvor hendes donor leverede sæd. Foto fra DR 3-dokumentaren “Red mine 68 søskende

Nete til sæddonor Mikkel: Er vi donorbørn bare en druktur for jer? – Artikel 2018

21-årige Nete stiller den anonyme sæddonor de spørgsmål, hun ikke kan stille sin biologiske far, der også var anonym donor.

Emma er donorbarn: Jeg har altid følt mig som det mest ønskede barn på jorden – Artikel 2019

Emma er kommet til ved hjælp af anonym donor og giver sine råd til forældre, der har fået barn ved hjælp af donor “Jeg vil råde forældre til donorbørn til at fortælle sandheden så tidligt som muligt og på en venlig og rolig måde. Jeg tror, at det er vigtigt, at det ikke bliver associeret med noget dårligt.