Aktiviteter

Du kan få besked om kommende arrangementer, der har relevans for dig, ved at blive medlem og få adgang til vores medlemsside på Facebook. Det er gratis at være medlem. 

Netværksmøder

Netværksmøderne er for dig med donorophav, og som ønsker et forum, hvor du kan dele dine tanker, følelser og oplevelser med andre voksne donorbørn, der måske har nogle af de samme erfaringer som dig. Deltagelse er gratis.

Du kan også kontakte Katrine Madsen for mere information via: Katrine-m@donorboernsvilkaar.dk

Webinar/gå-hjem-møder

I samarbejde med European Sperm Bank afholder vi webinarer og gå-hjem-møder. På disse arrangementer tager vi forskellige emner op relateret til det at være donorbarn eller (kommende) forældre til donorbørn. Deltagelse er gratis.

Se også tidligere webinarer:

At opsøge donorhalvsøskende: Webinaret handler om de overvejelser man bør gøre sig som donorbarn eller forælder, inden man eventuelt opsøger donorhalvsøskend. 

Formålet med webinaret er ikke at give nemme facitter, men at give forskellige perspektiver på emnet og få større viden. Mød Rikke, voksent donorbarn, som fortæller om sin oplevelse med at finde og have kontakt til donorhalvsøskende. 

Hør familie- og psykoterapeut MPF, Lise Kramer Schmidt fortælle om og give råd til at afklare, hvad der er rigtigt for dig/dit barn inden der eventuelt tages kontakt til donorhalvsøskende.